Global Girişimcilik Haftası

Kas 16

Global Girişimcilik Haftası (GGH) gençleri; bölgesel, ulusal ve uluslararası etkinliklerle yenilikçilik potansiyellerini keşfetmeye, inovatif çalışmalar yapmaya ve girişimciliği bir kariyer seçeneği olarak değerlendirmeye teşvik etme amacını taşımaktadır.

Global Girişimcilik Haftasında; ülkemiz genelinde yapılan etkinliklerle ulusal veya uluslararası başarıları ile kendini kanıtlamış girişimciler, saygın iş adamları, profesyoneller, bilgi ve tecrübelerini gençlere aktararak girişimcilik bilincini oluşturmayı amaçlamaktadır.

Her yıl girişimcilik adına değerli ve başarılı iş insanlarını öğrencilerimizle buluşturan Üniversitemiz, girişimcilik fikrini profesyonel yöneticiler ve uzmanların katıldığı etkinliklerle tüm öğrencilerimize aşılamakta, kendilerini keşfetmeleri ve gelecek adına hedefler koymalarını sağlamaktadır.

Düzce ili ve çevresinin sürdürülebilir kalkınmasına öncülük eden; yenilikçi, girişimci, evrensel bilgi ve değer üreten, potansiyellerinin farkında olan öğrenciler yetiştiren Düzce Üniversitesi olarak, girişimci gençlerle ülkemizin daha da güçleneceğini düşünüyor ve Global Girişimcilik Haftasını kutluyoruz.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü