Üniversitemizden “Doğaya Dönüş Atölyesi”

Ara 07

Çevre ve sağlık alanlarında ihtisas üniversitesi seçilen ve bu alanlarda katma değerli çalışmalar yürüten Üniversitemiz, 8-9 Aralık 2018 tarihlerinde “Doğaya Dönüş Atölyesi” etkinliği düzenliyor.

İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü’nden Onkoloji Uzmanı Dr. Yavuz Dizdar, Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Tıbbi Aromatik Bitkiler Bölüm Başkanı Dr. Ahmet Bircan Tınmaz, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Uzmanı Kimyager Sevil Gülsoy ve Kozmetolog-Yazar Seda Sakacı’nın konuk olarak katılacakları etkinlikte, Üniversitemizden de Doç. Dr. Haydar Göksu yer alacak.

Üniversitemiz Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ve iki gün süresince devam edecek etkinlikte, “Dr. Yavuz Dizdar’la Söyleşi”, “Koku Atölyesi”, “Sabun Atölyesi”, “Krem Atölyesi” ve “Doğa Yürüyüşü/Tıbbi Bitkilerimizi Tanıyalım” başlıklı programlar gerçekleştirilecek.

Doğayla iç içe olan “Doğaya Dönüş Atölyesi”ne tüm paydaşlarımızı bekliyoruz.