Öğrencilerimizden Anlamlı Ziyaret

Ara 07

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri, farkındalık oluşturmak için Sevgi Evlerine ziyaret düzenledi.

Üniversitemiz Konuralp Yerleşkesinden bisikletleriyle yola çıkan öğrencilerimiz ve Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Korkmaz Yiğiter, Sevgi Evlerinde kalan dezavantajlı çocukları ziyaret ederek, onlarla oyunlar oynadı. Eğlenceli anların yaşandığı ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Korkmaz Yiğiter, bu anlamlı etkinliğe destek veren Üniversitemiz Yönetimine ve öğrencilere teşekkür etti. Dezavantajlı çocuklar için toplum içerisinde farkındalık oluşturmak adına böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getiren Yiğiter, öğrencilerimizin bu kış gününde böyle bir etkinlikte yer almalarından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

Sevgi Evlerine düzenlenen farkındalık ziyaretinde, öğrencilerimizden; Ali Can Çakır, Servet Demirağ, Eray Yıldız, Eren Gölet, Sabır Akçil, Muharrem Eraslan ve Alparslan Gökdemir yer aldı.