Üniversitemiz Bolu’da Üniversite Adaylarına Yol Gösterdi

Ara 07

Üniversitemiz, Unilook Türkiye tarafından Bolu’da düzenlenen “Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri” etkinliğine katılarak öğrencilerle buluştu.

Hampton By Hilton’da gerçekleşen tanıtım organizasyonuna, vakıf ve devlet üniversiteleri ile özel üniversiteler katıldı. Üniversitemiz de açtığı tanıtım standı ile etkinliğe katılan rehber öğretmen, öğrenciler ve ailelerine bilgilendirmede bulundu.

Üniversitemizin Fakülteleri, Yüksekokulları, Meslek Yüksekokulları, lisans ve ön lisans programları hakkında detaylı bilgiler aktaran tanıtım görevlilerimiz, kampüs ve şehir yaşamı, öğrencilere sunulan sosyal, kültürel, bilimsel, mesleki ve ekonomik imkanlar konusunda da öğrencilere yol gösterici açıklamalarda bulundu.

Üniversitemiz, öğrencilere bilinçli tercih ve üniversite seçiminde rehberlik etmeye devam ediyor.