Rektörümüz Başarılı Öğrencilerimizle Buluştu

Ara 11

Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Üniversitemizi ulusal ve uluslararası platformlarda temsil eden ve önemli başarılar kazanan öğrencilerimizle bir araya geldi.

Programa; Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İlhan Genç ve Prof. Dr. İdris Şahin, Genel Sekreterimiz Hasan Sadi Ateş, akademik ve idari birim yöneticilerimiz ile öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz katıldı.

Üniversitemizi çeşitli platformlarda başarıyla temsil eden ve önemli dereceler elde eden öğrencilerimizi tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar; “Spor, sanat ve teknoloji gibi birçok alanda güzel başarılar gösterdiniz. Barılarınızın devamını diliyorum. Öğretim elemanlarımıza da sizlere gösterdiği liderlik için teşekkür ediyorum. Mezun olduğunuz zaman, sizlerle gurur duyacağımız bir üniversiteniz olduğunu ve arkanızda her zaman bulunduğumuzu bilmenizi isterim. Sizleri tekrar tebrik ediyorum. Yolunuz her zaman açık olsun.” şeklinde konuştu.

Program, Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın öğrencilerimizle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.