Dümerang Havacılık Zirvesi Üniversitemizde Başladı

Ara 12

Üniversitemiz Genç Eller Topluluğu tarafından düzenlenen “Dümerang Havacılık Zirvesi” çeşitli etkinliklerle başladı.

Üniversitemiz 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na konumlandırılan Türk Yıldızları TY Store, Jandarma Havacılık Tırı, Türk Hava Yolları Simülasyon Tırı, Türk Yıldızları Karaoke Tırı ve stantların açılışı gerçekleştirildi.

Etkinliğe; Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ile öğrencilerimiz ve Genç Eller Topluluğu üyeleri katıldı. Etkinlik alanındaki tırları ziyaret eden Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, satışı yapılan ürünlerden alarak şehit ve gazi ailelerine destek oldu. Rektörümüz Türk Hava Yolları Simülasyon Tırını da ziyaret ederek 3D uçuş simülasyonu uygulamasını gerçekleştirdi.

“Dümerang Havacılık Zirvesi” 12 ve 13 Aralık 2018 tarihlerinde Cumhuriyet Konferans Salonu ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilecek konferans, gösteri uçuşu ve daha birçok etkinlikle katılımcılara eğlenceli ve bilgi dolu bir ortam sunacak.