Öğrencilerimizden Yerli Malı Haftasında Anlamlı Kermes

Ara 12

Üniversitemiz öğrenci toplulukları, Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı kapsamında Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi’nde “Yerli Malı Haftası Kermesi” düzenleyerek toplumsal farkındalık adına anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Etkinliğe; Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İdris Şahin katılarak öğrencilerimize destek oldu.

Üniversitemiz Okul Öncesi Eğitim Topluluğu, Türk Birliği Topluluğu, Kültür Topluluğu, Geleneksel El Sanatları Topluluğu ile Binicilik ve Geleneksel Türk Okçuluğu Topluluğu tarafından düzenlenen kermeste öğrencilerimiz, kendi imkanlarıyla oluşturdukları ürünlerin satışından elde ettikleri gelirin bir kısmını şehit ailelerine, bir kısmını da Düzce’nin Mamure köyündeki anaokulunun tefrişatında kullanılmak üzere bağışlayacak.

“Yerli Malı Haftası Kermesi” ile öğrencilerimiz, hem şehit ailelerine hem de eğitime katkı sağlayarak sosyal sorumluluk bilincinin geliştirilmesine de destek oldu.