Liselerden Üniversitemiz Kampüsüne Büyük İlgi

Ara 14

Düzce’de faaliyet gösteren liselerin, Üniversitemiz kampüsüne ilgisi devam ediyor. Bu kapsamda Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Cumayeri Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi Üniversitemiz Konuralp Yerleşkesini ziyaret etti.

Bilinçli tercih ve üniversite seçimi için Üniversitemize misafir olan Cumayeri Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri; Mühendislik, İlahiyat ve Eğitim Fakültelerimizi ziyaret ederek akademisyenlerimizden üniversite eğitimi, kampüs yaşamı ve sosyal faaliyetler hakkında bilgiler edindi.

Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin; 9. ve 10. sınıfından 30 öğrenci ise öğretmenleri rehberliğinde Üniversitemiz Orman Fakültesi'ni ziyaret etti. E-Twinning projesi kapsamında “Yaşadığımız Bölgenin Yaygın Bitki Türlerinin Tanıtılması ve Herbaryum Oluşturulması” isimli etkinlik çerçevesinde konuk öğrenciler, Orman Fakültemiz Herbaryumu’nu ziyaret ederek bilgi aldılar.