Üniversitemiz İnternet Sayfası 4 Dilde Hizmet Sunuyor

Ara 17

Uluslararasılaşmanın önemini her fırsatta vurgulayan Üniversitemiz, Türkçe, İngilizce, Rusça ve Arapça olmak üzere 4 dil seçeneğiyle internet sayfasını kullanıcılarının hizmetine sundu.

Yönetim, akademik ve idari birimler, merkezler, duyurular, mobil bağlantılar ve yaklaşan etkinlikler gibi birçok konuda kullanıcılarına faydalı bilgilere anında erişim imkanı sunan Üniversitemiz internet sayfası, uluslararası kullanıcılar için Türkçe’nin dışında, İngilizce, Rusça ve Arapça dil seçeneklerinde de hizmet sunarak önemli bir ihtiyaca cevap veriyor.

Üniversitemiz internet sayfasını ziyaret eden uluslararası kullanıcılar, internet sayfasının sağ üst köşesindeki bayrak ikonlarına tıklayarak istedikleri dilde hizmet alma imkanı elde ediyor.