Düzce Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Yerleşkemizi Ziyaret Etti

Ara 18

Üniversitemiz, Düzce Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ağırlayarak, Fakültelerimiz, bölümlerimiz ve faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirmede bulundu.

Mühendislik Fakültesi ile başlayan ziyarette misafir öğrencilere; öğretim elemanlarımız tarafından derslikler ve laboratuvar gezdirildi. Ayrıca yürütülen çalışmalar anlatılarak, öğrencilerin merak ettikleri sorular yanıtlandı.

İlahiyat ve Eğitim Fakültesi’ni de ziyaret eden üniversite adayı öğrenciler, İlahiyat Fakültesi’nde Dekanımız Prof. Dr. İsmail Karagöz tarafından bilgilendirildi. Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Karagöz, başarı dilekleriyle konuşmasını sonlandırdı. Eğitim Fakültesi hakkında da yetkililerden bilgi alan konuk öğrenciler, Üniversitemizin kendilerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.