Rektörümüz Habertürk TV Canlı Yayınına Katılıyor

Ara 19

“Emekliliğiniz İçin Buluşuyoruz- Türkiye BES’leniyor” buluşmaları kapsamında düzenlenecek Habertürk TV canlı yayını 25 Aralık’ta, Düzce Teknopark Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

1 Ocak 2017 tarihinden beri yürürlükte olan Bireysel Emeklilikte Otomatik Katılım Sistemi kademeli olarak tüm çalışanları ve işverenleri etkiliyor. Devletin %25 katkı sağladığı ve 14 Milyonun üzerinde çalışanın dahil olacağı sistem, kimleri, ne zaman ve nasıl kapsıyor? Sisteme katılmak zorunlu mu? Ne zaman ve nasıl emekli olunur? Tasarruftan bireysel emekliliğe ve 2019 vizyonuna kadar tüm soruların yanıtları Canlı yayın ve panelde yanıt bulacak.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliği ile Düzce Teknopark Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek  ve Habertürk Televizyonu Bakış programında canlı yayınlanacak olan  “EMEKLİLİĞİNİZ İÇİN BULUŞUYORUZ- Türkiye BES’leniyor” buluşmalarında, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Düzce OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu canlı yayın konuğu olacak. 25 Aralık 2018 Salı günü saat 13.45’te başlayacak canlı yayın ve panele tüm Düzce Kobileri, Düzce Üniversitesi öğrencileri ve vatandaşlar ücretsiz katılım sağlayabilecektir.