Üniversitemiz Genç Eller Topluluğundan Abant’a Çıkarma

Ara 19

Üniversitemiz Genç Eller Topluluğu'nun bu yıl beşincisini gerçekleştirdiği Geleneksel Abant Buluşmasına Üniversitemizden 720 öğrenci katılım sağladı.

Üniversitemiz öğrencilerine yönelik sürekli farklı etkinlikler düzenleyerek öğrencilerin ilgi odağı haline gelen Genç Eller Topluluğu’nun,  5.’sini gerçekleştirdiği Geleneksel Abant Buluşmalarına 14 üniversite katıldı. Etkinliklerde; halat çekme, çuval yarışı ve yumurta taşıma yarışmaları gerçekleştirildi. Yumurta taşıma yarışmasında kızlarda Abant İzzet Baysal Üniversitesi birinci olurken, erkeklerde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi birinci oldu. Çuval yarışında kızlarda Kastamonu Üniversitesi, erkeklerde ise Üniversitemiz birinciliği elde etti. Halat Çekme yarışmasında ise Üniversitemiz hem kızlarda hem erkeklerde birinci oldu.