Üniversitemiz Kaynaşlı MYO’da “Yapı Bilgi Modellemesi ve Revit” Eğitimi Gerçekleştirildi

Ara 24

Başvurusu Üniversitemiz Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Dr. Nuray Benli Yıldız tarafından yapılan ve MARKA 2018 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında destek alan “Yapı Bilgi Modellemesi ve Revit Eğitimi” Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.

İstanbul merkezli Atlascad Teknik Eğitim Merkezi Eğitmeni Mimar Selami Selvi tarafından verilen eğitime; Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, Düzce Belediyesi, Akçakoca Belediyesi ve Kaynaşlı Belediyesi’nden mimar ve inşaat mühendisleri ile Üniversitemiz Mimarlık Bölümü’nden yüksek lisans öğrencileri katıldı. Katılımcılar, Düzce’de ilk kez gerçekleştirilen eğitimin kendileri için çok faydalı geçtiğini ifade etti.