Yeni Yıl Mesajı

Ara 31

Değer üretmek amacıyla kurulan bir Üniversite olarak; dünyada, ülkemizde, bölgemizde ve şehrimizde birçok proje gerçekleştirdik ve başarılar kazandık. Aldığımız kararlarla ve yaptığımız çalışmalarla her yılın sonunda belirlediğimiz hedeflere biraz daha yaklaşarak ülkemizde ve dünyada köklü üniversiteler arasına girmeyi başardık. Bu duygu ve düşüncelerle 2018 yılını geride bırakıp, 2019 yılına girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

İlk günkü heyecanla çalışmalarını sürdüren Üniversitemiz, milli ve manevi değerlere bağlı, vatan, millet ve bayrak sevgisini yüreğinde taşıyan, özgür düşünen, akademik bilgi ile donanmış nesiller yetiştirmeyi misyon edinmiştir. Her yıl olduğu gibi 2019 yılında da bilgiyi, erdemi ve tüm insani değerleri, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize aşılayarak bu sorumluluğu yerine getirmeye devam edecektir.

Düzce Üniversitesi olarak, Yüce Allah’tan 2019 yılının dünyaya ve ülkemize huzur getirmesini diliyor; Üniversitemiz mensuplarının ve tüm milletimizin yeni yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü