Üniversitemizden Tavuk Çiftliği Atıklarının Bertarafı için Çalışma

Şub 22

Üniversitemiz, ihtisaslaşma çalışmaları kapsamında iş birliği sözleşmesi imzaladığı GPAMG firması ile birlikte ilimizde açığa çıkan tavuk atıklarının bertarafı için ortak çalışma yürütüyor.

Bu kapsamda Üniversitemiz Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörlüğü, GPAMG firması ile ilimizdeki Kanatlı Hayvan Yetiştiricileri Derneği bir araya geldi. Toplantıya; Üniversitemiz Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş ve Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Uğur Hasırcı, GPAMG firması Yönetim Kurulu Başkanı Sherif Desouky, Kanatlı Hayvan Yetiştiricileri Derneği Başkanı Yusuf Mert ve Başkan Yardımcısı Ahmet Kılıç katıldı.

Toplantıda, GPAMG firması ile Kanatlı Hayvan Yetiştiricileri Derneği arasında yıllık yaklaşık 55.000 ton tavukçuluk artığının bertarafı için iş birliği sözleşmesi imzalandı.