Üç Ayların Başlangıcı ve Regaip Kandili

Mar 07

Rahmetin, bolluğun, bereketin, yardımlaşmanın ve paylaşmanın arttığı Üç Aylar’a ve onun habercisi Regaib Kandiline ulaşmanın Milletçe sevincini yaşamaktayız.

“Arzulamak” ve “Meyletmek” kavramlarını içerisinde barındıran Regaib gecesinin ve Allah-u Teala’nın ihsan ve sonsuz nimetlerinden kullarına bahşettiği, birçok mübarek geceyi idrak ettiğimiz Üç Aylar’ın, tüm inananları; iyiye, güzele, hakka ve hakikate meyletmesini dileriz.

Bu duygu ve düşüncelerle Düzce Üniversitesi olarak, aziz Milletimizin kandilini kutluyor, bu gecenin ve sonrasında başlayan mübarek Üç Aylar’ın, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü