Öğrencilerimiz Muaythai Türkiye Şampiyonası’na Damga Vurdu

Mar 11

Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından düzenlenen, Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda öğrencilerimiz rakiplerine şans tanımadı.

Antalya’da 52 üniversite ve 350 sporcunun katılımı ile başlayan Üniversiteliler Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda öğrencilerimiz şampiyon olurken, bayanlar kategorisinde Üniversitemiz Muaythai takımı 2. oldu.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ve aynı zamanda milli sporcularımız olan Bedia Taçyıldız 67 kg’da, Didem Özcan 63 kg’da Türkiye şampiyonu olurken, Gamze Gül ise 60 kg’da Türkiye 2.’si olma başarısı gösterdi.

Şampiyona genelinde başarılı müsabakalar çıkaran Üniversitemiz öğrencileri, takım halinde de bayanlarda Türkiye 2.’liği elde ederek şampiyonaya damga vurdular.