Üniversitemiz Ormancılık Haftası Etkinlikleri Kapsamında Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Mar 27

Üniversitemiz Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim elemanları, Ormancılık Haftası etkinlikleri kapsamında, ortaokul öğrencilerini bilgilendirdi.

Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim elemanları Arş. Gör. Sertaç Kaya ve Arş. Gör. Melek Yılmaz Kaya, Bilgi Orta Okulu’nu ziyaret ederek 5. ve 6. sınıf öğrencilerine “Orman ve Doğa” temalı bir sunum yaptı.

Konuyla ilgili olarak Arş. Gör. Melek Yılmaz Kaya, Türkiye’nin orman varlığı, ormanların sağladığı yararlar ve ormanları korumak için neler yapılması gerektiğine dair bilgi verdi. Ar. Arş. Gör. Sertaç Kaya ise yaptığı sunumda, Peyzaj Mimarlığı meslek disiplinini öğrencilere tanıtarak genel bir değerlendirmede bulundu.