Üniversitemizde Turizmin Dünü Bugünü Yarını Tartışıldı

Mar 29

Üniversitemiz Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından düzenlenen "Turizmin Dünü, Bugünü ve Yarını" konulu panelde; Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Resul Taşkan ve Bolu Hampton By Hilton Genel Müdürü Ömer Sungur, bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştı.

Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe; Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Muammer Mesci, Üniversitemiz öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı.

Doç. Dr. Muammer Mesci’nin açılış konuşması ile başlayan panel, misafir konuşmacıların, sektörün dünü, bugünü ve yarınına yönelik kendi deneyim, bilgi ve düşüncelerini güncel örneklerle anlatmasıyla sona erdi.

Panel sonunda Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Muammer Mesci, yaptıkları başarılı çalışmalar ve sunumları için misafir konuşmacılara teşekkür belgesi takdim etti.