Üniversitemizde Temiz Bir Gelecek İçin Farkındalık Oluşturmaya Devam Ediyoruz

Mar 29

Üniversitemiz Rektörlüğünce sosyal sorumluluk kapsamında hayata geçirilen “Temiz Üniversite Temiz Düzce” etkinliği, üniversitemiz Fakültelerinin katılımıyla gerçekleştirilmeye devam ediyor.

“Sağlıklı toplum, temiz çevreyle başlar.” ilkesinden hareketle her ayın son Cuma günü düzenlenen “Temiz Üniversite Temiz Düzce” etkinliğini Konuralp Yerleşkemizde bu ay, Eğitim Fakültesi, Teknoloji Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi personelleri gerçekleştirdi. Bu anlamlı sosyal sorumluluk faaliyetine Üniversitemiz Genç Tema Topluluğu üyeleri de destek verdi.

Etkinliğe; Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Fidan Özbey ve Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Seda Çolak, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Furat Akdemir, öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve idari personelimiz katıldı.

Oldukça geniş bir katılımla başlatılan “Temiz Üniversite Temiz Düzce” etkinliğinde, fakülte binalarının etrafı, Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi’nin etrafı, 15 Temmuz Şehitleri Demokrasi Meydanı ve yollar Üniversitemiz mensupları tarafından titizlikle temizlendi.

Program kapsamında eş zamanlı olarak diğer yerleşkelerimiz içerisinde de gerçekleştirilen etkinliğe, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Çilimli Meslek Yüksekokulu personelleri ve öğrencileri katılım gösterdi.

“Temiz Üniversite Temiz Düzce” etkinlikleri ile Üniversitemiz, “Daha Temiz Bir Dünya Mümkün” mesajı vererek gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakılması noktasında farkındalık oluşturmaya devam ediyor.