Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversitemizi Ziyaret Etti

Nis 08

Üniversitemiz, Düzce Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini Konuralp Yerleşkesinde misafir ederek, sürdürülen eğitim-öğretim, kültürel etkinlikler ve sosyal yaşam hakkında bilgiler verdi.

Mühendislik Fakültesi ile başlayan ziyarette misafir öğrencilere; Üniversitemiz öğretim elemanları tarafından derslikler ve laboratuvarlar gezdirildi. Ayrıca yürütülen çalışmalar anlatılarak, öğrencilerin merak ettikleri sorular yanıtlandı.

Spor Bilimleri Fakültesi’ni de ziyaret eden üniversite adayı öğrenciler, yetkililerden bilgiler alarak, Üniversitemize ait spor kompleksini gezdi. Son olarak Teknoloji Fakültesi’ne geçen Fatih Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, buradaki uygulama laboratuvarlarını gezerek, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgilendirildi.

Merak ettikleri konular hakkında da Üniversitemiz yetkilileri tarafından bilgilendirilen konuk öğrenciler, bilgilendirmelerde bulunan öğretim elemanlarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.