Akçakoca’da Sektör Üniversite Buluşması Gerçekleştirildi

Nis 22

Üniversitemiz Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından düzenlenen "Sektör Üniversite Buluşması'' başlıklı etkinlik, öğrencilerimiz, akademik ve idari personellerimizin katılımıyla Yüksekokulumuz Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Mesci’nin konuşması ile başlayan konferansta, misafir konuşmacı Titanic Otel Önbüro Müdürü Bülent Koçak ve Titanic Otel Önbüro Yardımcısı Ahmet Bozyiğit, sektördeki deneyim, bilgi ve düşüncelerini öğrencilere aktararak tavsiyelerde bulundu.

"Sektör Üniversite Buluşması'' başlıklı etkinlik, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Mesci’nin konuşmacılara teşekkür belgesi takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.