Üniversitemiz Gölyaka Meslek Yüksekokulu’ndaki Sergi Ziyaretçilerin Beğenisine Sunuldu

Nis 24

Üniversitemiz Gölyaka Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı öğrencilerinin çalışmalarından oluşan sergi, Gölyaka Meslek Yüksekokulu’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Gölyaka Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nejla Özmen tarafından açılışı yapılan sergide; fotoğraf, temel tasarım, özgün baskı, perspektif ve tipografi gibi pek çok alandaki çalışmalara ait eserler yer alıyor.

İlginin büyük olduğu sergide,  sadece kağıt üzerinde değil, okul içerisinde ve duvarlar üzerine de öğrencilerin boyayarak yapmış olduğu çalışmalar dikkat çekiyor. Sergi, 15 Mayıs 2019 tarihine kadar ilgi duyan kurum ve kuruluşlar ile ziyaretçilere açık olacak.