Liseli Öğrencilere Nüfus ve Vatandaşlık Programımız Tanıtıldı

Nis 26

Ülkemizde ilk ve tek olarak Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda eğitim veren Nüfus ve Vatandaşlık programımız, Özel Düzce Uğur Lisesi’nin 2.Gleneksel Kariyer Şenlikleri etkinliğinde tanıtıldı.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nda 40 öğrencisiyle eğitim faaliyetlerine başlayan Nüfus ve Vatandaşlık programımız,  Özel Düzce Uğur Lisesi öğrencilerine bölüm öğretim elemanı Öğr. Gör. Murat Üstünel tarafından tanıtıldı.

Nüfus ve Vatandaşlık programının, tamamen kamuda hâlihazırda var olan ihtiyaçlar gözetilerek açıldığını ifade eden Üstünel; programın amacı, dili, eğitim süresi, kontenjanı, programda okutulan dersler, mezun olunca kazanılan unvan ve istihdam olanakları ile ilgili öğrencilere bilgiler aktardı. Öğr. Gör. Murat Üstünel, öğrencilere Üniversitemizin tanıtım materyallerini de hediye etti.

Program sonunda katkılarından dolayı Öğr. Gör. Murat Üstünel’e etkinliğin organizatörlerinden Öğretmen Esra Çelebi tarafından plaket takdim edildi.