Üniversitemizin Su Altı Çalışmaları Ödüle Layık Görüldü

Nis 30

Üniversitemizin Dokuz Eylül Üniversitesi ile birlikte Batı Karadeniz kıyılarında gerçekleştirdiği arkeolojik su altı çalışmaları, “ICOCEM 2019. 4th International Conference on Civil Environmental Geology and Mining Engineering” başlıklı konferansta en başarılı sunum ve yayın ödülüne layık görüldü.

2016 yılında Üniversitemiz Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre Okan tarafından Batı Karadeniz kıyılarında gerçekleştirilen arkeolojik su altı araştırmalarında; Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü’nden Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muhammet Duman ve Arş. Gör. Tarık İlhan tarafından gerçekleştirilen jeofizik çalışmalardan elde edilen veriler, Trabzon’da dördüncüsü düzenlenen “ICOCEM 2019. 4th International Conference on Civil Environmental Geology and Mining Engineering” başlıklı konferansta, 256 sunum içerisinde en başarılı sunum ve yayın ödülüne layık görüldü.