Düzcespor Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

May 06

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü’nün düzenlediği “Düzce’nin Sporu Bir Araya Geliyor” başlıklı panel,  Düzce Teknopark Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Programa; Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakkı Çoknaz, Düzcespor Kulübü Başkanı Orhan Aydın, Düzcespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Celal Kasapoğlu, Düzcespor Kulübü Teknik Direktörü İskender Eroğlu, Düzcespor oyuncuları, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz katıldı.

Açılış konuşmasının ardından programın panel bölümüne geçildi. Moderatörlüğünü Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Emre Türegün’ün yaptığı panelde; Düzcespor Kulübü Başkanı Orhan Aydın, Düzcespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Celal Kasapoğlu, Düzcespor Kulübü Teknik Direktörü İskender Eroğlu, futbol A takım kaptanı Sabutay Alper Bayülken, A takım Kalecisi Gökhan Siverek, A takım futbolcusu ve aynı zamanda Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Enver Ayyıldız sahneye davet edildi.

Dr. Öğr. Üyesi Emre Türegün’ün soruları ve yönetimiyle geçen panelde, Düzcespor Kulübü Başkanı Orhan Aydın, Düzcespor’un Düzce için önemini vurgularken, Düzce Spor Kulübü’nün şirketleşme ve kurumsallaşma yolunda ciddi adımlar atacağını ifade etti.

Kulüp başkanının ardından söz alan Celal Kasapoğlu, en büyük desteğin taraftardan alındığını belirterek böyle oldukça başarıyı daha kolay yakalayacaklarını sözlerine ekledi. Düzcespor oyuncuları da görüşlerini dile getirdi. Soru-cevap şeklinde devam eden panel, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.