Üniversite Mensuplarımız İftar Yemeğinde Buluştu

May 09

Üniversitemiz Rektörlüğü’nün Ramazan ayı münasebetiyle her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programı, Konuralp Yerleşkemiz Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti

İftar programına; Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç ve Prof. Dr. İdris Şahin, protokol üyeleri, şehit aileleri,  basın mensupları ile akademik ve idari personellerimiz katıldı.

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Furat Akdemir tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programı, akşam ezanın okunması ile birlikte Üniversitemiz mensupları ve davetli misafirler birlikte oruçlarını açtılar.

Tasavvuf müzikleri eşliğindeki iftar yemeğinin ardından duygu ve düşüncelerini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, birlik beraberlik içerisinde olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ramazan ayının herkes için hayırlara vesile olmasını temenni eden Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Üniversitemizle ve çalışanları ile gurur duyduğunu ifade etti.

Ramazan ayının manevi atmosferi içerisinde Üniversitemizin gerçekleştirdiği iftar programı, birlik ve beraberliğe, dayanışmaya, manevi duyguların paylaşılmasına ve nimetlerin şükrüne vesile oldu. Cennet vatanımızda barış içerisinde nice Ramazanların yaşanması temennilerinin ifade edildiği programda, tüm paydaşlarımız bu anlamlı iftar organizasyonunu düzenleyen Üniversitemize teşekkür etti.