Karar Alma Mekanizmalarına Katılım İçin Gençler Bilgilendirildi

May 10

Üniversitemiz İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Ayhan Nuri Yılmaz, İstanbul Kadın ve Kadın Kuruluşları Derneği’nin (İKADDER) T.C. Dışişleri Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus+ projeleri kapsamında düzenlediği ‘’Karar Alma Mekanizmalarına Gençlerin Katılımı Projesi”(KAMPGEP) adlı programda sunum gerçekleştirdi.

Düzce Topuk yaylasında gerçekleştirilen programda “Gençlik ve Kamu Diplomasisi” başlıklı bir sunum yapan Dr. Öğretim Üyesi Ayhan Nuri Yılmaz’a projeye sağladığı destekleri için Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

Program’a İstanbul, İzmir ve Düzce’den katılan öğrenciler 2-4 Nisan tarihleri arasında 3 gün boyunca Topuk yaylasındaki Fenerbahçe tesislerinde konuk edildi. Program süresince öğrencilere yönelik yapılan bilgilendirici sunumlar gerçekleştirildi. Ayrıca, etkinliğe gelen öğrencilere Düzce’nin doğal güzellikleri de gösterildi.