Ramazan Ayı’nda Öğrencilerimiz İhtiyaç Sahiplerine Yardım Etti

May 14

Üniversitemiz Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Kariyer Topluluğu (ULİKAT) tarafından sosyal sorumluluk kapsamında belirlenen, ihtiyaç sahibi dört aileye gıda yardımında bulundu.

Akçakoca belediyesi ile birlikte belirlenen aileler için hazırlanan ihtiyaç kolileri, belediye yetkililerince tespit edilen adreslere, öğrencilerimiz hazırlamış oldukları kolileri teslim etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan öğrencilerimiz, Akçakoca gibi güzel bir ilçede öğrenim görmekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, bu güzel ilçenin daha da güzelleşmesi için ellerini taşın altına kayacaklarını söyledi. Yaptıkları sosyal sorumluluk projesi ile Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin farkındalığını hissettirmek, “Değer Üreten Üniversite” misyonuna katkıda bulunmak istediklerini dile getiren öğrencilerimiz, ilçemize değer kazandırmak ve toplumsal sorunlara duyarsız kalmamak adına sosyal sorumluluk projeleri ile Akçakoca halkının yanında olacaklarını vurguladılar.