Şehit Ufuk Baysan İlkokulu Orman Fakültesi’ni Ziyaret Etti

Haz 11

Üniversitemiz Orman Fakültesi’ni ziyaret eden Şehit Ufuk Baysan İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri, Fakültede yürütülen çalışmalar ve doğal yaşam hakkında bilgilendirildi.

Orman Fakültesi Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Remzi Eker tarafından  bilgilendirilen öğrencilere; doldurulmuş hayvanların yer aldığı müze, şehrimizde yetişen endemik bitki çeşitleri, harita oluşumunda kullanılan ölçüm aletleri, bitki tohumları, böcek türleri, belirli bölgelerin fiziki özelliklerini yansıtan kaya parçaları, çeşitli dönemlere ait fosil örnekleri  ve sürdürülebilir bir yaşam için doğanın ve ekolojik sistemin önemi anlatıldı.

Yaklaşık bir buçuk saat süren bilgilendirme ziyaretinde, Şehit Ufuk Baysan İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerine  eşlik eden rehber öğretmenler, gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Üniversitemiz yetkililerine teşekkür etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.