Üniversitemiz Türkiye Şampiyonu Oldu

Haz 28

Üniversitemiz, Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Arası Türkiye Eskrim Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Taha Akgün Spor Kompleksi’nde 25-27 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada Türkiye Takım Şampiyonu olan Üniversitemiz, bugüne kadar gösterdiği başarılı performanslarına yenilerini ekleyerek, eğitim öğretimde olduğu gibi spor alanında da başarılarını sürdürmeye devam ediyor.

Üniversitemizin Türkiye Takım şampiyonu olduğu Üniversiteler Arası Türkiye Eskrim Şampiyonası’nda, Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Erkan Atabay, erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak Üniversitemize çifte sevinç yaşattı.

Üniversitemize bu gururu yaşatan Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerine ve öğretim elemanlarına teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.