Doktora Tezi Araştırma Bursu

Ağu 21

Değerli Mensuplarımız,

Türkiye – Amerika Birleşik Devletleri Kültürel Mübadele Komisyonu, bilinen adıyla Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu; Türk ve Amerika üniversite mezunları, araştırmacılar ve bilim adamları arasındaki kültürel değişim programlarını desteklemektedir. Türkiye‘deki Fulbright Programı, Türkiye Cumhuriyeti ve Amerikan vatandaşları arasındaki karşılıklı anlayış ve saygıyı, kültürel değişim yolu ile güçlendirmeyi amaçlamaktadır.

Türkiye’de bir doktora programına kayıtlı ve tez konusunu belirleyip bu konu ile ilgili gerekli resmi onayları almış olan ve Amerika Birleşik Devletleri’nde tez konusu ile ilgili araştırma yapmak isteyen doktora öğrencilerine yönelik verilen ‘’Doktora Tezi Araştırma Bursu’’ son başvuru tarihi 7 Ekim 2019’dur.

Detaylı bilgiye www.fulbright.org.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.