Öğretim Üyemiz Avrupa’da İki Ayrı Bilimsel Komite Üyeliklerine Kabul Edildi

Eyl 13

Parkinson hastalığının tedavisi ve hastaların sosyal hayata uyumu konusunda yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Üniversitemiz Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yıldız Değirmenci, European Academy Neurology (EAN) bünyesinde yer alan iki ayrı bilimsel komite üyeliğine kabul edildi.

European Academy Neurology (EAN) bünyesindeki “Hareket Bozuklukları” ile “Demans ve Kognitif Bozukluklar” bilimsel komite üyeliklerine kabul edilen Doç. Dr. Yıldız Değirmenci, Üniversitemizi uluslararası alanda temsil etme başarısı kazandı. Üniversitemiz Yönetimi, Doç. Dr. Yıldız Değirmenci’yi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Doç. Dr. Yıldız Değirmenci, daha önce de İngiltere’de düzenlenen “Hareket Bozuklukları için İleri Evre Derin Beyin Stimülasyonu” (Advanced Deep Brain Stimulation for Movement Disorders) başlıklı beyin pili kursunda öğretici olarak görev almıştı.