Rektörümüz Alem FM’e Konuk Oldu

Eyl 24

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Ünlü Radyocu Serdar Gökalp’ın Alem FM’de hazırlayıp sunduğu “Serdar Trafikte” programına konuk oldu.

Canlı olarak yayınlanan programda Serdar Gökalp’ın sorularını yanıtlayan Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Üniversitemizin yaptığı bilimsel ve akademik çalışmalar hakkında bilgiler paylaştı. Üniversitemizin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması programı kapsamında yaptığı çalışmalar hakkında da bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Üniversitemizin gerçekleştirdiği sanayi iş birlikteliklerini Alem FM dinleyicileri ile paylaştı.

Üniversitemizin Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması programı kapsamında asıl vizyonumuzun bölgemizin sürdürülebilir kalkınmasına katkı sunmak olduğunu vurgulayan Rektörümüz, canlı yayında program anonsu da gerçekleştirerek keyifli bir sohbete imza attı.