Profesyonel Psikolojik Danışma Hizmeti Almak İster misiniz?

Eki 03

Profesyonel Psikolojik Danışma Hizmeti Almak İster misiniz?

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD öğretim üyeleri ve öğrencileri destekli psikolojik danışma hizmeti başlamıştır. Bireyle Psikolojik Danışma Uygulamaları dersi kapsamında üniversitemiz öğrencilerinden eğitsel, mesleki, kişisel sosyal alanları da kapsayan ağırlıklı olarak ruh sağlığını koruma ve iyileştirmeye yönelik uygulamalar yapılacaktır. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD 4. Sınıf öğrencilerinin eğitim hayatları boyunca kazandıkları bilgi ve becerileri uygulama sahasına dökecekleri bu ders, öğretim üyelerinin gözetimi ve süpervizyonluğu eşliğinde gerçekleşecektir. Psikolojik Danışma hizmetleri yapısı gereğiyle gizlilik ilkesine bağlı, profesyonel bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Bu uygulama kapsamında üniversite öğrencilerimiz kendini tanıma, problemlerine yeni bir çerçeveden bakarak onlarla baş etme gibi becerilerini geliştirme fırsatı bulacaktır. Tamamen ücretsiz olan bu destekten yararlanmak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki birimlere başvurabilir. Bireysel gelişim adına eşsiz bir adım olacak bu hizmetten tüm öğrencilerimizin yararlanmasını dileriz.

Dr. Öğr. Ü. Abdi GÜNGÖR Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, A Blok No:311 Dahili No: 2435

Arş. Gör. Muhammed BAHTİYAR Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD, A Blok No:205, Dahili No: 2457