Düzce Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültemizi Ziyaret Etti

Eki 09

Üniversitemiz Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’ni ziyaret eden Düzce Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Fakültenin eğitim-öğretim faaliyetleri, bölümleri ve sosyal olanakları hakkında Üniversitemiz tarafından bilgilendirildi.

Tercih etmek istedikleri Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’ni yerinde görmek isteyen üniversite adayı öğrenciler; Resim Bölümü, Heykel Bölümü ve Mimarlık Bölümleri hakkında akademisyenlerimizden önemli bilgiler edindiler.

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin atölyelerini de gezme imkanı bulan konuk öğrenciler, Üniversitemize yaptıkları ziyaret ile hem kampüs yaşamını yakından görme, hem de merak ettikleri soruların cevaplarına da ulaşma olanağına erişti.