Üniversitemizdeki Uluslararası Adıge Bilim ve Kültür Festivali’ndeki Program Değişikliği

Eki 16

18-19-20 Ekim 2019 tarihlerinde Uluslararası Adıge Bilim ve Kültür Festivali’ne ev sahipliği yaparak Düzce’de önemli bir misyon üstlenecek olan Üniversitemiz, Uluslararası Adıge Bilim ve Kültür Festivali’nde bir program değişikliğine gitmiştir.

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’de gerçekleştirdiği “Barış Pınarı Harekatı” dolayısıyla, Uluslararası Adıge Bilim ve Kültür Festivali’nin 19 Ekim tarihindeki ikinci günkü festival etkinliği programdan çıkarılmıştır. Üç gün süresince devam edecek programda Adıge dünyasına ait dil, tarih, edebiyat ve sosyo-kültür üzerine birçok bilimsel oturumlar gerçekleştirilecektir.