Akçakoca Yerleşkemizde 16. Akçakoca Açık Kapı Günü Düzenlendi

Eki 23

Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından,  açık, şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir odaklı bir yönetim kültürü oluşturabilmek amacıyla hayata geçirilen “Açık Kapı Uygulaması”, Akçakoca Yerleşkemizde gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Akçakoca Yerleşkemizde 16.’sı düzenlenen, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk Açık Kapı Gününde; öğrencilerimizin, öğretim elemanlarımızın, idari personelimizin ve tüm paydaşlarımızın, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile Akçakoca Meslek Yüksekokulu hakkındaki düşüncelerini, görüşlerini ve iyileştirme önerilerini dinleyen Doç. Dr. Muammer Mesci, kendilerine iletilen konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Paydaşlarımızın fikirlerinin kendileri için önemli olduğunu belirten Doç. Dr. Muammer Mesci, bu fikirlerin Akçakoca Yerleşkemizin gelişmesine katkı sağladığını ifade ederek katılım sağlayan herkese teşekkür etti.