Yetenek Atölyesi

Kas 04

Robotik ve Kodlama dünyasına sağlam bir giriş...

Düzce Teknopark ve E&K Arge Mühendislik Ltd. Şti. iş birliğiyle gerçekleştirilecek; Scratch Jr ile Kodlama Öğreniyorum, Scratch Giriş, Oyun Programlama, Web Tasarımı (HTML) Eğitimi, 3 Boyutlu çizim ve yazıcı eğitimi, StemKodLab ve Scratch ile Kodlama Eğitimi, StemRoboLab ve Scratch ile Robot Eğitimi, StemKodLab ile Metinsel Kodlama Eğitimi, StemRoboLab ile Metinsel Robotik Eğitimi, Blok Tabanlı Mobil Programlama, Ahşap tasarım ve şekillendirme atölyesi, Drone Atölyesi ile öğrencilerin ilgi ve taleplerine göre hazırlanmıştır.

İlkokul (2., 3., 4. Sınıf) ve Ortaokul (5., 6., 7., 8. Sınıf) ve Lise (1., 2., 3., 4. Sınıf) öğrencileri için olmak üzere hazırlanmış, 4 haftalık kurlar halinde toplam 3 ay boyunca ve 60 saatlik eğitim programı için ön başvurular alınmaktadır.

Eğitim programına katılım kontenjanlarla sınırlı olup, başvurular 10 Ekim-5 Kasım 2019 tarihleri arasında Düzce Teknopark internet sitesi (duzceteknopark.com.tr) üzerinden alınacaktır. Kesin kayıt işlemleri için son tarih, 5 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

NOT: Yukarıda belirtilen eğitimler ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için verilecek eğitimlerin tamamını belirtmektedir. Öğrenciler kendi okul gurubunun içerdiği eğitimleri alacaktır.

EĞİTİM ÜCRETİ
Aylık 500TL+KDV'dir.

Ayrıntılı Bilgi için: E&K Arge Mühendislik Ltd. Şti. / 0530 08 09 279 / info@ekargemuhendislik.com
Kesin Kayıt için: Düzce Teknopark / 0380 542 15 00 / tto@duzceteknopark.com.tr