Üniversitemiz Taraftar Topluluklarından Anlamlı Fotoğraf

Kas 05

Ülkemizin özlemle beklediği birlikteliği Üniversitemiz taraftar toplulukları gerçekleştirerek bir araya geldi. Birlikte verdikleri asker selamı ile de Barış Pınarı Harekatı’na destek oldu.

Gerçekleştirdikleri sosyal, kültürel etkinliklerle futbolun sadece bir oyundan ibaret olmadığını gösteren Üniversitemiz taraftar grupları, önemli anlarda da bir araya gelerek, birlikteliğin önemine vurgu yapıyorlar. Sporda şiddetin önüne geçilmesi, karşılıklı anlayış ortamının sağlanması ve birlikte müsabakaların izlenebilmesi için bir araya gelen Üniversitemiz taraftar grupları, “Barış Pınarı Harekatı”nı da unutmadı.

Üniversitemiz Konuralp Yerleşkesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir araya gelen taraftar grupları pankart açarak, asker selamı vererek, ordumuzun yanında yer aldığını gösterdiler.