Şıralık Vatan İlkokulu Öğrencileri Üniversitemizdeki Cumhuriyet Sergisini Ziyaret Etti

Kas 14

Şıralık Vatan İlkokulu öğrencileri, Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisi’nde bulunan ve Güzel Sanatlar Enstitüsü Resim Anasanat Dalı tarafından düzenlenen “Cumhuriyet” başlıklı sergiyi ziyaret etti.

Şıralık Vatan İlkokulu öğretmenleriyle birlikte çok sayıda öğrencinin katıldığı sergi gezisinde; Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Seniha Ünay Selçuk ve Resim bölümü öğrencileri ziyaretçilere büyük bir ilgiyle resimleri anlattılar.

Büyük bir beğeni ve merakla sergiyi gezen öğrenciler, daha sonra Üniversitemiz tarafından hazırlanan Resim Atölyesine geçerek uygulamalı resim yapma imkanı elde ettiler. Büyük ressamların resimlerini çizmeye çalışan öğrencilerin heyecanları görülmeye değerdi. Gezi, toplu fotoğraf çekimiyle gezi sona erdi.