Sektör Temsilcileri Öğrencilerimizle Buluştu

Kas 18

Üniversitemiz Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda, "Sektör Üniversite Buluşması II'' başlıklı konferans öğrencilerimizin, akademik ve idari personelimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Muammer Mesci’nin konuşması ile başlayan Konferansta misafir konuşmacılardan Richmond Nua Wellness-SPA Otelin İnsan Kaynakları Müdürü Huriye Yıldırım,  İbis Otel Genel Müdürü Cevdet Özata ve 14 Turizm Bolu Jolly Tur Genel Müdürü Mehmet Fırat Oktar öğrencilerin kariyer planlarına katkıda bulunmak için sektördeki deneyim, bilgi ve düşüncelerini öğrencilere aktararak tavsiyelerde bulundu. Karşılıklı soru-cevap şeklinde gerçekleştirilen konferansta öğrencilerin kariyer planlaması yaparken dikkat etmeleri gereken hususlar detaylı olarak tartışıldı.

Konferans Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Mesci’nin konuşmacılara teşekkür belgesi takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile etkinlik sona erdi.