96 Poster Arasından Birincilik Ödülü Üniversitemizin

Ara 05

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri ve Hastanemiz personelleri, 11. Uluslararası Sterilizasyon Dezenfeksiyon Kongresi’nden ödülle döndü.

Antalya’da gerçekleştirilen kongrede; Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı, Sterilizasyon Ünitesi ve Enfeksiyon Kontrol Komitesi tarafından hazırlanan “Kullanılmış Lümenli Aletlerin Temizlik İşlemleri Sonrasındaki Kirlilik Yükü ve Mikrobiyolojik Yük Miktarlarının Araştırılması” başlıklı poster bildirisi, 96 poster arasından birincilik ödülüne layık görüldü.

Poster bildirisi birincilik ödülünü almaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Emel Çalışkan, Arş. Gör. Nagihan Memiş, Sterilizasyon Ünitesi Sorumlu Hemşiresi Elif Saba, Enfeksiyon Kontrol Komitesi Hemşireleri Ayşe Danış ve Selvi Yener Üniversitemizi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Poster bildirisini hazırlayan ekibi makamında ağırlayan Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay ve Hastane Yönetimi,  öğretim üyelerimiz ve personellerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.