Bahçeşehir Koleji Öğrencilerinden Üniversitemize Ziyaret

Ara 06

Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’ni ziyaret eden Düzce Bahçeşehir Koleji öğrencileri, Fakültemizde yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Heykel ve Resim Bölümü’nü ziyaret eden misafir öğrenciler, Fakültemiz Sanat Galerisi’nde devam eden Serigrafi Sergisi’ni de gezerek, sergide yer alan eserleri incelediler.

Ziyarette misafir öğrencilere eşlik eden Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Heykel Bölüm Başkanı Doç. Dr. İlker Yardımcı ve Resim Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Özkan Işık, Fakülte hakkında bilgiler vererek, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Ahşap, metal ve resim atölyelerini büyük bir ilgi ile gezen öğrenciler, gelecek için belirledikleri palanları da öğretim elemanlarımızla paylaşarak onların fikirlerini aldı.

Kendilerine her konuda yardımcı olan Üniversitemiz personeline teşekkür eden Bahçeşehir Koleji öğrencileri ve öğretmenleri ziyareti, birlikte hatıra fotoğrafı çekimi ile sonlandırdı.