Pazartesi Sendromu’nu Kaçırmayın!

Ara 13

Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Koordinatörlüğü Birim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Senem Çolak Yazıcı; Üniversitemiz kurumsal radyosu Radyo Düet’te “Öğr. Gör. Turgay Yavaş ile Pazartesi Sendromu” programına konuk oluyor.

“İş görüşmesinde mülakata nasıl hazırlanmalıyız, etkin bir CV için hangi şartlar nelerdir, üniversitede ilk dönemden mezun oluncaya kadar kendimizi nasıl yetiştirmeliyiz?” sorularının cevap bulacağı ‘Pazartesi Sendromu’ 16 Aralık Pazartesi günü, saat 09.00’da Radyo Düet’te yayınlanacak.

Düzce’de 94.5 frekansından yayın yapan Radyo Düet’e; web üzerinden radyoduet.duzce.edu.tr internet sayfasındaki Canlı Yayın sekmesinden, telefona indirilen PowerApp uygulamasının Kampüs Radyolar sekmesinden ulaşılabilir, ayrıca sosyal medya üzerinden de Twitter, Facebook ve Instagram için Radyo Düet yazarak takip edebilirsiniz.