Üniversitemiz Panthers Korumalı Futbol Takımı Lige Galibiyetle Başladı

Ara 23

Üniversitemiz, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun düzenlediği Ünilig Korumalı Futbol 1. Lig müsabakalarında lige galibiyetle başladı.

Üniversitemiz Korumalı Futbol Takımı Panthers, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ni kendi sahasında; 48-7 gibi farklı bir skorla yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı. Üniversitemizin Panterleri iyi bir başlangıç yaptığı müsabakanın ilk dakikasından son dakikasına kadar, üstün bir mücadele ortaya koyarak rakibine şans tanımadı. Müsabaka boyunca kontrolü elinde tutan Panthers, ligin iddialı ekiplerinden birisi olduğunu gösterdi. 1. Lig E grubunda mücadele eden Panthers’in diğer rakipleri arasında Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi yer alıyor.

Üniversitemiz Korumalı Futbol Takımı Panthers ile birlikte Bolu’ya giden Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Tahir Güney, takımı maçlara hazırlayan ve yöneten Antrenör Sercan Atay ve Ozan Emre Yazıcı’ya ve öğrencilerimize teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.