Öğrencilerimizden Okul Ortamını Sevdirecek Çalışma

Ara 24

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü, Çocuk Gelişimi programı 2.sınıf öğrencileri, Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Seda Çavuş tarafından yürütülen Topluma Hizmet Uygulamaları ders kapsamında, "Okuluma Renk Ver" projesi adı altında Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Okulu’nda bahçe duvarı ve zemini güzelleştirme çalışması yaptılar.

Çocuklara eğitim aldıkları ortamı sevdirmek ve okul bahçesinin daha eğlenceli hale gelmesini sağlamak amacıyla yapılan projede, Çocuk Gelişim Programı 2. sınıf öğrencileri Kader Ece, Ahsen Karaman, Halime Basma, Ceren Topal, Senanur Marangoz, Saadet Pirecioğlu, Yeliz Kök, Döne Şençalar, Asiye Koç ve Gamze Ergün görev aldı.  Etkinlik kapsamında okul bahçesine, özel eğitim alan çocukların motor becerilerini destekleyecek oyun alanları çizildi. Ayrıca birlikte oyun oynayabilecekleri, bu sayede sosyal ve duygusal gelişimlerinin de destekleneceği geleneksel oyum alanlarına da yer verildi.