Üniversitemizin Örnek Kalkınma Modeli CNN Türk’e Konuk Oluyor

Oca 10

Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Programı kapsamında çevre ve sağlık alanlarında ihtisas üniversitesi seçilme başarısı gösteren Üniversitemizin, katma değerli çalışmaları ses getirmeye devam ediyor. Üniversitemiz akademisyenlerinin çiftçilerle el ele vererek geliştirdiği örnek kalkınma modeli, 12 Ocak 2020 tarihinde, saat 18.00’da CNN Türk’teki “Güven İslamoğlu ile Yeşil Doğa” programında anlatılacak.

Üniversitemizin tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği, arıcılık, tıbbi mantar ekimi faaliyetleriyle bölgesel kalkınmaya önemli boyutta etki ettiği başarılı çalışmaların sonuçlarını Güven İslamoğlu, yerinde inceledi. Güven İslamoğlu ile Yeşil Doğa” programında Üniversitemizin öncülüğündeki ihtisaslaşma çalışmaları aktarılarak Türkiye’ye örnek olan yerel kalkınma modelinin detayları paylaşılacak.