Üniversitemizden Elazığ ve Çevre İllerdeki Depremzedelere Yardım Eli

Oca 27

Üniversitemiz; Elazığ ve Malatya başta olmak üzere çevre illerde yaşanan deprem nedeniyle olumsuz etkilenen vatandaşlarımız için yardım kampanyası düzenledi.

Elazığ ve çevre illerde yaşanan depreme kayıtsız kalmayan, depremin olumsuz etkilerini bir nebze olsun gidererek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatan Üniversitemiz; duyarlı bir davranış örneği göstererek temel ihtiyaç malzemelerine yönelik yardım kampanyası başlattı.

Üniversitemiz mensupları; depremden etkilenen yurttaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek üzere yatak, yorgan, battaniye, ayakkabı, kıyafet ve gıda maddesi gibi temel ihtiyaç malzemelerini Üniversitemiz bünyesinde topladı. Bağışlanan malzemeler, Elazığ başta olmak üzere depremzede vatandaşlarımıza en kısa sürede ulaştırılacak.