Logo Günü İle Üniversitemiz Mensubu Olmanın Gururunu Yaşıyoruz

Mar 10

Hayata geçirdiği yenilikçi uygulamalarla klasik üniversite anlayışında yeni bir dönem başlatan Üniversitemiz, düzenlediği Logo Günü ile kurumsal kimlik alanında da adından söz ettiriyor.

Üniversitemizin tüm yerleşkelerinde ve birimlerinde üçüncüsü gerçekleştirilen etkinlikte; Üniversitemiz Yönetimi, akademik ve idari personellerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere mensuplarımız, Üniversitemize ait logolu kıyafetleri giyerek, yine logolu ürünleri kullanarak kurumsal kimlik ve kurum aidiyeti konusunda farkındalık oluşturdu.

Her ayın ilk Cuma günü gerçekleştirilen etkinlikte mensuplarımız, anlamlı bir dayanışma örneği göstererek kurum kültürünün gelişmesine de katkı sağlıyor. Bu özel günde Düzce Üniversiteli olmanın gururunu yaşayan mensuplarımız, aynı zamanda Üniversitemizin tanıtımını yaparak örnek birliktelik sergiliyor.